Mina nya favoritskor.

 

 

Alltså HUR snygga är inte dessa skorna? Magiska skulle jag vilja säga. Bi som följer bloggen vet att jag varit på jakt efter ett par snygga loafers (som inte ser för klassiska ut eller skriker tantvarning). Och när jag hittade dessa på Zara blev jag helt förälskad. Klickade hem dem på 2 minuter och blev så himla glad när jag fick hem paketet och skorna passade (kan ju annars vara lurigt att beställa skor på nätet). Sköna är de också! Jag har dessutom lagt i en extra sula från Ecco som gör skorna ännu skönare och fotvänliga för några timmars strosande på stan.

Japp, skokärlek på hög nivå och är ni också sugna på ett par hittar ni dem HÄR.

 

 

Annars då? Idag har varit en bra dag. Cyklade till och från kontoret och njöt av klarblå himmel, sol och frisk luft. Hade sedan en produktiv dag på kontoret och ikväll har jag och mitt hjärta varit på minidejt. Åt pizza, skrattade och pratade om annat än vardagen. Så himla mysigt ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *