24 timmar SPA-vistelse.

 

 

Ovan ser ni ytterligare några bilder från vistelsen på VANN. Efter en riktigt god frukost drog vi på oss morgonrockarna och traskade ned till SPA-avdelningen där varsin behandling väntade. Jag? Jag tog en helkroppsbehandling som kallades för ”Havsalts-skrubb”, en peeling av havssaltkristaller som knådades in på hela kroppen och som efterlämnande typ världens mest babymjuka hy. Efter skrubb och dusch avslutades behandlingen med 20 minuters massage och herregud så skönt det var! Är ju som sagt ganska stel i ryggen och att ha någon som knådade rygg och nacke riktigt ordentligt var som himmelriket. Saltskrubben köpte jag dessutom med mig hem så nu ser jag fram emot att återuppleva den silkeslena hyn om och om igen.

 

Efter behandling varvade vi sedan ned vid poolerna. Drack chai-te, läste bok och beundrade utsikten. Så fantastiskt skönt att bara slappna av några som helst krav eller måsten.

Vistelsen på VANN avslutades sedan med en fantastisk lunch innan vi tog med oss kaffe i take-away-mugg och körde hemåt, nöjda över vår 24 timmar långa SPA-vistelse.

 

 

2 kommentarer till “24 timmar SPA-vistelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg