Intense-day med Active Wester.

 

 

Och så var jag hemma från tränings-eventet! Ett perfekt sätt att tillbringa söndagen på om ni frågar mig. Med det grå vädret ute hade risken varit stor för att jag gått omkring i raggsockor hela dagen utan att få något som helst vettigt gjort, men istället? Istället har jag haft en kanonbra halvdag och avverkat 3(!) träningspass!

 

Vi samlades ute vid BOKENÄSET HOTELL & KONFERENS där Emil styrt upp dagen. Och dagen inleddes med att mingla runt och hälsa på de andra deltagarna innan vi drog igång första träningspasset som var Rörlighetsträning. Och alltså, det är så himla bra! Jag själv är dålig på att lägga in Rörlighetsträning i schemat och inser på pass likt dessa hur viktigt det är. Vi körde igenom hela kroppen och fick oss en ordentlig uppvärmning med första passet och en bra grund till pass nummer två som var det mest intensiva av de tre träningspassen. Och på det här passet, ja herregud här fick vi svettas och det är under de här passen som jag verkligen inser hur bra EMIL är på att leda andra och ta träningen till en helt ny nivå. Ingen annan kan få mig att utmana mig på samma sätt och verkligen vilja ge järnet. Trots att det stundtals är så jobbigt att hela kroppen skakar så får Emil mig alltid att vilja göra lite mer. Gå lite djupare i knäböjen, öka tempot i armhävningarna eller hoppa högre på upphoppen. Det är så himla roligt! Och 45 minuter senare var vi alla (mer eller mindre) som våta fläckar på golvet och då passade det bra med en paus. Här fick vi vatten, frukt och rawfood-bollar medan vi lyssnade på en föreläsning om kost och själva fick diskutera det omtalade ämnet fritt. Väldigt intressant!

Vi avslutade sedan med det sista träningspasset som bestod av Coreträning och här fick magmusklerna verkligen bekänna färg innan vi klappade högt i händerna och gratulerade alla för ett grymt jobb! Avslutade gjorde vi sedan med en lunch i världsklass och med att lära känna varandra ytterligare.

 

Ja, en halvdag med tre träningspass, härliga människor och god mat. Kunde inte spenderat söndagen på ett bättre sätt!

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *