Att ladda för Marrakech.

 

Bilder från Pinterest

 

Åh, nu har jag resenerver må ni tro! Har kanske inte skrivit om det så mycket tidigare men jag får oftast (inte alltid, men oftast) sådan sjuk ångest av att resa. Det är såklart flygrädsla jag pratar om. Jag kan känna ångest i flera veckor innan en resa och tusen gånger om undra “vad tusan har jag gett mig in på, är det inte bättre att stanna hemma?”. Som tur är har jag aldrig låtit hjärnspökena vinna debatten utan alltid rest och alltid varit så himla nöjd med det. Jag älskar ju att resa! Avskyr bara att en liten flygtur ofta ska sabotera flera timmar av mitt liv. Jag är inte så rädd under själva flygningen utan utspelar sig handlar oron och ångesten veckorna innan avresa och inte minst dagen/kvällen innan. Någon annan som känner igen sig kanske? Borde nog gå i terapi för detta men vet inte riktigt var man vänder sig, så tar tacksamt emot tips om något varit med om liknande och fått en behandling som hjälpt.

 

Nåväl, åter till resan. Trots lite resenerver så ska det bli fantastiskt roligt. Och inte minst för att jag denna gång har med mig min älskade syster på resan! Hon ska vara med mig som min assistent under dessa dagar samt sköta allt behind-the-scenes-material som vi ska producera. Så himla roligt att hon är med tycker jag och det lugnar nerverna avsevärt. Under resan till Marrakech ska vi skapa magi med vackra bröllopsmode-fotograferingar, insupa lite D-vitamin och upptäcka Marrakech på lediga timmar. Ser fram emot en veckas kombinerat jobb och semester på annan destination. Givetvis har jag med mig dator och flertalet kameror så jag håller er uppdaterade som vanligt.

Nu: packa det sista och köpa falafelrulle till middag.

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att ladda för Marrakech.

  1. Ha en härlig resa fylld av upplevelser, vackra bilder och inspiration ! Hoppas att Du hinner njuta lite också och inte bara jobba! 😎

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *