Att bo kungligt på Four Seasons Resort Marrakech.

 

 

Alltså, vårt tredje och sista hotell på denna resa går inte direkt av för hackor det heller – fy tusan så kungligt vi bor på FOUR SEASONS RESORT här i Marrakech. Resorten är så fantastiskt genomtänkt och små detaljer precis överallt vittnar om noga planering och utsökta material. Dessutom doftar det subtilt av Lalique-doftljus i vartenda rum och överallt finns vänlig, professionell och serviceinriktad personal som ser till att precis ALLT är i världsklass. Alltså, så himla fint att få uppleva detta och speciellt tillsammans med dessa 7 tjejer jag reser med. Vilken lyx!

Ovan bjuder jag på några bilder från resorten och ja, ni ser ju själva: här kan man inte direkt klaga på livet!

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *