Restaurangtips i Marrakech: NOMAD.

 

 

Innan vi åkte hade jag, ovanlig ordning, gjort en liten reseguide för vår lediga tid i staden. Reseguiden bestod som vanligt av massa restaurangtips, utflyktstips och sevärdheter. Hann inte ens med hälften av alla ting, men vi hann i alla fall besöka NOMAD. En fantastiskt härlig restaurang beläget mitt i den myllrande medinan. Restaurangen som fokuserar på lokala råvaror och marockans mat med en twist är så himla fin. Takterasserna i olika etapper är väldigt inbjudande med sina varma färger, grönskande olivträd och mjuka kuddar. Här åt vi fantastiskt gott medan vi kikade ned på torget där hundratals gatustånd och människor trängdes och gjorde inköp för dagen.

Ja, NOMAD. Besöker ni Marrakech är detta ett säkert kort för ett lyckat restaurangbesök. Restaurangen är också någorlunda känd bland försäljarna så den är relativt enkel att hitta i virrvarret av trånga gränder och smala gator.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Restaurangtips i Marrakech: NOMAD.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *