Last night.

 

 

Några bilder från gårdagskvällen. Tjejerna på salong LAWLI där jag går och klipper mig hade tillsammans med inredningsbutiken LIVINGROOM skapat ett litet mingelevent där det bjöds på glögg och man kunde julshoppa, få håret stylat och ansiktet målat i en festlig makeup. Då både Moa och Malin (som var med mig i Marrakech) jobbade på eventet och det gavs ett tillfälle till mingel så gick jag självklart dit. Och det var väldans trevlig. Kvällen till ära bjöd på mingelsugna människor och jag fick en härlig pratstund med några av dem, tog del av fina erbjudanden, fick handmassage och även ögonen vackert sminkade. Och så köpte jag en julklapp med mig själv, också.

Svängen på stan avrundade jag sedan med världens godaste falafelrulle från vagnen runt hörnet. En mysig fredagskväll och perfekt start på december.

 

 

Och nu? Nu har jag precis druckit upp morgonkaffet och ätit havregrynsgröt till tonerna av julmusik. Ska alldeles strax bort till gymmet och sedan väntar lunch på stan med Anna.

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *