Första Advent – Give Away.

 

 

Hej på er!

Åh är det inte mysigt med 1:a advent? Jag älskar det! Jag och Fredrik har spenderat största delen av dagen med att vara utomhus. Att promenera i krispig luft, andas in grandoft och grilla korv och dricka kaffe ur militärgröna kåsor. Underbart! Och nu: nu har vi adventspyntat lägenheten och jag håller på att laga en ny vegetarisk rätt med pumpa. Det doftar underbart i lägenheten just nu och är det hälften så gott som det doftar så koller jag självklart dela med mig av receptet till er. Något annat som jag vill dela med mig av är en Give Away!

Ni är ju så himla fina som kikar in här varje dag och jag kommer under varje advent att antingen köra någon Give Away eller Tävling där några av er kommer vinna fina priser. Och först ut är dessa vackra örhängen från den danska designern CHRISTINA DESIGN. Örhängena är i 925 Sterling Silver och för att vinna dessa behöver du bara lämna en kommentar i kommentarsfältet. En vinnare dras sedan på fredag kl 08.00.

 

Lycka till fina ni ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

30 kommentarer till “Första Advent – Give Away.

  1. Glad första advent (lite så här i efterskott)! Det blir lätt så i tentatider, tiden liksom stannar och man hamnar i någon slags bubbla. På fredag är det dock över och jag kan äntligen börja njuta av julen!! listan på vad som ska bakas till helgen är löjligt lång men jag skäms inte ett dugg 😉 kram

  2. Jag är gärna med i utlottningen.

    Tack för att du visar så vackra naturbilder, tack vare dig har jag blivit en skogsmulle den här hösten. Nu längtar jag efter en vandring i alperna.
    Ha en glad vecka!

  3. Så fina örhängen! Mycket i livet som gör att jul känns avlägset. Din fina blogg är ett glädjepiller.
    Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *