Fotografering och provsmakning av bröllopstårtor.

 

 

Alltså, idag måste ju ha räknats till en av de bättre arbetsdagarna under året. Idag hade jag nämligen styrt upp en fotografering och provsmakning av bröllopstårtor. Ett jobb som kommer synas i nästa nummer av Bröllopsmagasinet och som jag personligen tyckte var så himla mysigt att planera och genomföra. Älskar när jag får vara projektledare och få utlopp för kreativa tankar och möta likasinnade människor med en lika stor passion för det kreativa.

Och tillsammans med Leticia på BE MY CUPCAKE som gjort fantastiskt vackra bröllopstårtor och Sissel på FROKENBLOMMA.SE som gjort underbara blomsterdekorationer skapade vi magi. Vi höll till på otroligt charmiga GARVERIET i Floda och alltså, lokalerna! Jag dog litegrann inombords när jag klev in i lokalerna. Miljön är ju alla bloggare och fotografers våta dröm med de slipade, råa betongväggarna, ojämna golvet och rustika träbord. Så fantastiskt vackert. Jag var på plats tillsammans med min härliga kollega Mari och när vi alla packat ur bilarna var det dags att bygga upp vår fotomiljö. Jag hade typ halva lägenheten med mig i form av porslin, brickor, linnedukar, ljuslyktor, bestick och vaser. Raffsade ihop det jag hade hemma och rekvisitan visade sig passa utmärkt i miljön. Så efter att tårtorna dekorerats med blommor arrangerade jag upp tårtorna, provsmakningsfaten och dekorerade med linnedukar. Sedan ägnade jag kommande timme åt att fylla ett halvt minneskort med vackra bilder och sedan var det dags för höjdpunkten; provsmakningen!

Och alltså, herregud så gott. Vad vi provsmakade och vad som egentligen var den godaste kombinationen får ni läsa om i nästa nummer av magasinet tillsammans med de färdiga bilderna. Så pepp på att sätta samman layouten till detta reportage för det här är ett av de vackraste jobben jag gjort.

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *