Ännu en dag av julmys.

 

 

Och så blev det onsdag och onsdagar i december = ledig dag fylld av julmys. Älskar det!

Jag startade morgonen med luciamorgon på TV och sedan ett besök hos naprapaten för att få rätsida på min, som vanligt, krånglande bröstrygg. Sedan promenerade jag bort till affären och inhandlade sådant som behövs för julbak och pyssel. Och medan Musikhjälpen stått på i bakgrunden har jag hunnit med att både koka smörkola och göra eget knäckebröd. Och fikat, såklart. Är man ledig och det är december så är fika ett givet kort och idag åt jag några av de goda lussebullarna jag bakade förra veckan. Tydligen gick det bra med vaniljkesella i bullarna (se videon i förra inlägget). Vad roligt förresten att ni var så många som gillade videon, det gör mig himla glad ♥

 

Och nu? Nu ska jag snart hoppa ur mina mjuka kläder och svira om till en lunch på stan. Hoppas du har en fin luciadag ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *