Dan före dan före dropparedan – och att ha en vinnare!

 


 

Tänk att det redan blivit dan före dan före dopparedan. Otroligt! Om två dagar är det julafton och jag har precis stämplat ut från kontoret och satt autosvar på mailen. En ganska härlig känsla, ändå. Jag ska vara ledig hela nästa vecka och ser fram emot såväl julfirande som hemmamys med oplanerad tid.

Tänkte jag skulle inleda julfirandet med ett träningspass på gymmet (eller om jag tar en promenad?) och sedan pyssla med det sista hemma ikväll. Men först, först så ska jag ju också meddela en vinnare i min tredje lucka. Där kunde ni ju tävla om det vackra Duvhalsbandet från Emma Israelsson (LÄNK). Och den som får en extra julklapp detta år och kammade hem vinsten i luckan är…. Ana Eriksson Stort grattis! (du har fått mail).

 

Hoppas ni alla har en härlig julvecka och får möjlighet att smygstarta julen redan ikväll ♥

 

 

2 kommentarer till “Dan före dan före dropparedan – och att ha en vinnare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg