Nya favoriter till handlederna.

 

 

Hej på er! Njuter ni av ledig tid och efterdyningarna av julfirandet? Det gör jag. För första gången (sedan skolåren) har jag tagit ledigt i mellandagarna och njuter just nu av ledig tid tillsammans med nära och kära. Jag är kvar hemma hos mamma och vi spenderar tiden genom att prata ikapp tid, diskutera väsentligheter, äta god mat och undra när snön kommer, egentligen.

Och idag har jag även hunnit med att träffa Sarah, Joakim och Bianca. Så himla trevligt med storhelger och att man får möjligheten att träffa människor som man möter på tok för sällan. Vi tog en långpromenad ihop och tog ikapp tid som saknat oss medan vi lovade varandra att det inte skulle dröja så länge tills nästa gång när vi kramades hejdå.

 

Och nu? Nu sitter jag och läser bok, äter syrrans hembakade saffransbullar och beundrar tingeltanglet på min vänsterarm. Alla armband fick jag i julklapp och de är definitivt nya favoriter. Det breda fick jag av Fredrik och kommer från Tembi Jewellery, det sirliga i mitten är från Edblad och det fick jag av mamma. De med dubbla länkar är också från Edblad och detta fick jag av bästa systern. Så himla fina! Fick också armband utav pappsen, men det visar jag i ett annat inlägg ♥

 

 

2 kommentarer till “Nya favoriter till handlederna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg