Finbesök och chokladbollar.

 

 

Igår eftermiddag fick vi finbesök hemma hos Linn och Mikael. Först var det mamma som kom förbi för söndagslunch och vi hann ta ikapp det senaste och precis duka av bordet innan det plingade på dörren och nästa finbesök gjorde oss sällskap. Det var Sarah, Joakim och lilla Bianca som kom förbi på 3-kaffe och chokladbollar. Och vi pratade om tid som passerat och tid som ännu inte inträffat och gjorde upp planer tillsammans. Sarah är min och Linns äldsta barndomskompis och vi har varit SÅHÄR tajta ända sedan 2 års ålder. Det är fantastiskt att ha en sådan vän i livet, en person som liksom följt med en på alla livets äventyr. Så tacksam för det!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *