Bästa ressällskapet? En kopp kaffe och en ljudbok!

 

∼ i samarbete med BookBeat ∼

 

Alltså, jag tycker det är så himla trevligt med roadtrips. Det behöver inte vara dagslånga turer i bilen med något exotiskt semestermål i sikte utan jag kan älska att även göra de kortare turerna i bil så mysiga som möjligt. Till exempel om jag ska åka hem och hälsa på familjen, då har jag ca två timmars bilresa framför mig att fylla med trevligheter. Eller som i lördags, då jag och Fredrik åkte ner till Göteborg. Då gjorde vi iordning varsin mugg med kaffe att ta med i bilen, vi plockade fram solglasögonen och vi laddade ner en ljudbok från BOOKBEAT. Jag har ju använt BookBeat i över 1 års tid nu och jag måste säga att det är så himla smidigt! Även om jag vanligtvis föredrar en fysisk bok att hålla i går det inte att sticka under stolen med att ljudböcker är fenomenala på det viset att man kan lyssna samtidigt som man gör något annat (åker bil, promenerar eller lagar mat hemma) och då man alltid har mobiltelefonen med sig så är det också väldigt smidigt att alltid ha underhållning en armslängd bort (perfekt när man är på resande fot!).

Blev så glad när jag upptäckte att Therese Lindgrens böcker fanns på BookBeat. Jag som precis (hallå sist på bollen!) upptäckt henens Youtube-kanal vill gärna även läsa hennes böcker och blev så glad när jag fann dem inne på BookBeat. För Fredriks del, som inte var så intresserad av just den boken, så finns det såklart mycket annat att lyssna på. Tycker det är himla mysigt att lyssna på böcker tillsammans. Speciellt de inom kategorin “Personlig Utveckling”. Så mycket intressanta böcker och perfekt att lyssna på tillsammans med någon och då och då pausa ljudboken och diskutera det man precis hört. Genialt!

 

 

Och i samarbete med BookBeat ger jag dig alltså möjligheten till 1 månads kostnadsfritt prova-på-lyssnande. Perfekt inför den där sportlovs-semestern! Oavsett om den ska spenderas med 8 timmar i bil eller på en sandstrand i Thailand. Hur du gör? Du registrerar dig enkelt via DEN HÄR länken.

Glad lyssning (och läsning)!

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *