Att ha blivit yoga-frälst (på nytt).

 

 

I förra veckan fick jag hem ett fantastiskt pressKIT från YOGIRAJ. De ville tillsammans med YOGOBE uppmuntra till en rörligare kropp och lugnare sinne, detta genom yoga och meditation. Så himla härligt! Visste ni förresten att jag, under två års tid, gick regelbundet hos en Yoga-lärare? Jovisst! Det var under perioden som jag fortfarande bodde hemma som jag, Linn och mamma gick till en riktig yogi och körde yoga varje onsdag. Så himla bra och det gjorde verkligen underverk för kropp och knopp. Det finns ett lugn över hela ”träningsformen” som jag tycker är fantastiskt. Och att jag dessutom märker resultat på stelhet är magiskt. När man, som jag, har ett stillasittande jobb (som egentligen inte alls är bra för kroppen) så blir man ofta väldigt stel i såväl säte, höfter, nacke och rygg. Jag kan skriva under på alla de punkterna och bröstryggen är väl den del på min kropp som behöver mjukas upp allra mest.

Därför blev jag så himla glad över detta kit med fantastiska produkter (jag menar, HUR snygga är de inte?!!) och möjligheten att testa på YOGOBE. Vet ni vad det är? Det är möjligheten att utföra yoga och meditation vart som som helst, när som helst. Det är alltså yoga online och för min del (som gärna vill få in mer rörlighetsträning, men som har svårt att passa tiderna för yoga på gymmet) passar det perfekt! Med hjälp av detta redskap kan jag utföra 15, 30 eller 60 minuter yoga hemma framför datorn. Genialt!

Jag har tidigare sökt på yoga-videos på Youtube för att utföra träningen hemma, men det har minst sagt varit med varierat resultat (det finns mycket skräp och är svårt att hitta guldkornen). Men med Yogobe blev jag helt ärligt väldigt imponerad (är inte sponsrad utan tycker bara det är en så himla smart produkt!). På Yogobe får man nämligen fylla i ett antal val (nivå, kroppsdel, behov och yogaform etc.) sedan presenterar sajten förslag på träningsvideor som passar dig. SÅ smidigt!

Så nu ikväll, efter en hel helg på stenhårda betonggolv (på mässan) så valde jag ett pass som skulle vara bra för ben och höfter. Jag valde också tiden 15 minuter som jag kände var lagom att jag skulle orka med ikväll. Sedan fick jag alltså en rad förslag och valde något som jag tyckte verkade bra. Och ja, det var det! Genom tydliga instruktioner genomförde jag 15 minuter yoga och fick en fin uppmjukning av ben och höfter. Perfekt!

Produkterna är också så himla vackra så jag tänker att dessa ska jag låta stå framme och denna ”bolster” (en stor kudde fylld utav boveteskal) kan vara den skönaste avslappningskudden (att lägga denna på gliet bakom ryggen och stretcha är vansinnigt skönt!). Ja, ni märker säkert att jag är eld och lågor över detta pressKIT och kan varmt rekommendera både produkter och program för den som känner att de vill få in mer yoga eller meditation i vardagen.

Produkterna från Yogiraj finns bland annat att köpa HÄR för den som är sugen.

 

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “Att ha blivit yoga-frälst (på nytt).

  1. Hej Anna!
    Så glad jag blev av att läsa detta inlägg. Försöker själv gå på yoga regelbundet men precis som du säger är det ibland svårt att få in det i vardagen (jag reser mycket via jobbet). Jag ska absolut spana in detta program! Tack för tipset och ha en fin måndag!

    1. Ja, ibland går tiderna inte ihop och då tycker jag att denna lösning är supersmidig. Hoppas du gillar sajten lika mycket som jag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *