En kreativ helg att se fram emot.

 


 

Alltså, wow! Jag är så pepp på denna helg. Egentligen har jag kanske inget superspännande att se fram emot, men jag ska ha en helg helt i min stil: en kreativ helg! Vi ska ju börja projekt ”hemmakontor” i lägenheten och ÄNTLIGEN göra något åt det tredje rummet (haha känns nästan som ett skämt när jag skriver det för jag tycker att jag i två års tid sagt samma sak utan att det faktiskt hänt något). Men jo, nu är det alltså på gång. Vi ska inhandla saker på IKEA o diverse andra möbelföretag och så ska jag äntligen få inreda lite igen (som jag saknat det!). Sedan ska jag också fotografera lite samarbeten och vara kreativ på så sätt. Underbart!

Så ja, jag har en kreativ-hemma helg att se fram emot och det fladdrar i magen och kliar i fingrarna på samma gång. Bästa känslan! Vad ska du göra i helgen?

 

 

2 kommentarer till “En kreativ helg att se fram emot.

  1. Hej Anna
    Jag blev TOKKÄR i dina glasögon. Ser att det är ett par från Gucci, köpta på Synsam? Har du nåt mer id nr på dom? Supertacksam

    1. Tack! Jag är supernöjd med dem 🙂 Köpte bågarna på Synsam (dock var bågarna på REA så vet inte om de finns kvar hos just dem).
      Inne i bågarna står det ”GG 3848 QWP 140”. Testa sök på det och se ifall du hittar något 🙂 Lycka till i jakten på glasögonen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg