I annonssamarbete med Gaston Luga

Redo för nytt jobb med ny ryggsäck.

 

 

Innan Antarktis kom och hälsade på (hallå! vad händer med vädret?!?) så passade jag på att fotografera min nya älskling.

Det kalasfina, svenska designmärket GASTON LUGA ville nämligen fira mitt nya jobb med en ny ryggsäck, och alltså VAD kan vara mer passande? Till det nya jobbet har jag inte längre 50 minuters promenad (som till kontoret på Bröllopsmagasinet) utan endast 5 minuter så jag tänker minsann promenera till jobbet varje dag och jag känner mig som inför första dagen på plugget när jag nu ikväll packar ryggsäcken med nödvändigheter.

 

 

Den här modellen, Clässic (LÄNK), är perfekt som skolväska eller ja, arbetsväska för den delen. Ett stort, praktiskt fack på insidan med avgränsning för en 13″ eller 15″ lapptopp gör att man kan fylla väskan med både dator och matlåda. Sedan finns det ett ytterfack som lämpar sig perfekt för saker som man önskar lättillgängligt, så som mobil och nycklar. Och som alltid finns det supersmarta facket på ryggsäckens baksida som man kan ha pass och andra hemligheter i.

Väskan kommer i flera olika färger som passar såväl humör och personlig stil. Jag valde den svarta mest för att det är lätt att matcha med såväl kläder som ytterplagg. Ser SÅ mycket fram emot att ta med väskan på äventyr och att den ska bli min främsta parter in crime nu på det nya jobbet. Så kul!

Och som present till er fina läsare ger jag er nu en rabattkod hos GASTON LUGA som ger 15% rabatt på valfritt köp. Hur bra?! Så oavsett om du har nytt jobb eller ny skola eller bara vill känna dig redo för våren så finns det mängder av snygga ryggsäckar att botanisera bland. Ange bara koden ”storm15” . Happy shopping! (För extra stiltips, följ dem gärna på Instagram under @gastonluga)

 

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Redo för nytt jobb med ny ryggsäck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.