Söndagsmöte med favoritbutiken.

 

 

Igår förmiddag spenderade jag någon timme inne i min favoritbutik i stan; SOUL. Jag hade möte med finaste Maria som driver butiken angående ett projekt som jag ska hjälpa henne med. Så himla roligt och gårdagens möte bjöd på intressanta diskussioner, tårta och fotograferande bland fina plagg, skor, väskor och tingeltangel. Kul!

Efter mötet ägnade jag sedan dagen åt långpromenad (1 timme och 45 minuter i snötäckt granskog var som balsam för själen), söndagsfika och lite jobb framför datorn. Sedan på kvällen lagade Fredrik lasagne till oss och vi såg på de två först avsnitten ur SVTs serie “Vår tid är nu”. Mysig avslutning på helgen.

Och nu? Nu är det måndag morgon och efter en god frukost ska jag nu dra på mig ytterkläderna och promenera bort till nya arbetsplatsen. Hoppas du får en riktigt fin start på veckan ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *