Att ha fått göra en rensning.

 

 

Igår hade jag lite av en fixardag. Efter frukost så började jag packa det som jag rensat tidigare i veckan och stuva in i bilen. Jag rensade ju både vindsförrådet och källarförrådet och hade nog med soppåsar och flyttkartonger för att åka 3(!) vändor till tippen. Tre överfulla bilvändor senare där jag både lämnade in saker för återvinning och återbruk hade jag två städade förråd och herregud så skönt det kändes! Att rensa kan vara den bästa terapin!

Efter projektet till återvinningscentralen åkte jag ut till Fredriks föräldrar där mina sommardäck låg förvarade i deras garage. Där bytte jag däck på bilen. En ganska surrealistisk känsla att befinna sig hemma hos ens forna svärföräldrar bara 4 veckor efter en separation som tagit så hårt på mig. En surrealistisk känsla av utanförskap. Som att befinna sig i sandlådan men inte få vara med att leka. Att prata med de människor som varit en del av ens framtida familj och som nu istället inte är en del av ens familj. Jag skötte däckbytet ganska snabbt och ville helst vara i fred och mådde ganska upp-och-ner när jag åkte därifrån. Tröståt en glass på vägen hem som jag köpte på bensinmacken. Den lindrade tomheten i magen något, i alla fall fysiskt.

Över till något roligare nu (orkar inte känna tomhet konstant). Om en liten stund kommer nämligen Emilie och hämtar upp mig och vi ska på söndagsbrunch. Så mysigt!

 

 

7 kommentarer till “Att ha fått göra en rensning.

  1. Rensa ÄR terapi, jag håller med dig! Men dina ”ex-svärföräldrar” behöver väl inte vara främlingar?! Om ni kom bra överens finns väl inget som hindrar att ni fortfarande har kontakt. Vänskap kan finnas på många plan!

  2. I applaud you for sharing your break-up feelings so authentically. While each person’s story is specific to them, the feelings of hurt, shock, disorientation, sadness… are universal. Your sharing is helping so many others. Wish you the best as your heart heals.

  3. Jag lider med dig, Han har hurnit fungera på detta ett tag och tog blir tagen på sängen. Mitt empiriska råd är att inte ha någon kontakt övhuveter taget. Det finns miljontals potentiella partner där ute och en dag kommer du var tackasam (inte just nu då men den dagen kommer.

    Kram

    1. Ja, det underlättar att inta ha så mycket kontakt. Lättare för hjärnan att förstå då, på något sätt.
      Hoppas och tror att även det finns någon mening med detta och att framtiden ser ljus ut. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg