Sommarvärme och årets andra dopp.

 

Baddräkt från Weekday.

 

Hej på er! I skrivande stund sitter jag på balkongen och njuter av 25 grader och ljumma vindar som sveper in genom de öppna fönstren. Idag har varit en strålande dag – tänk vad sommarvärme och sol gör för själen, alltså.

Efter morgonpromenad + frukost cyklade jag grusvägarna upp till ett utav stadens utegym och körde ett träningspass i solen. Sedan har jag suttit i bikini på balkongen, druckit vatten, ätit jordgubbar och bläddrat i magasin. När värmen sedan blev outhärdlig ringde jag Emilie som snabbt hakade på mig ut till havet där vi tog årets första dopp i havet (mitt andra dopp totalt då jag även badade hemma hos syrran i måndags (–> se bilderna ovan). Vi hade med termometern ut till havet och vid vattenytan visade mätaren 16 grader, väldigt behagligt och överraskande varmt för den här tiden på sommaren. Efter dopp och snicksnack åkte jag hemåt och ikväll väntar serietittande och hembakt rabarberpaj. Livet alltså, tack för att du i dagsläget gör mig riktigt lycklig.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Sommarvärme och årets andra dopp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *