Önskeinlägg: 20 saker ni (kanske) inte visste om mig.

 

 

För några dagar sedan frågade jag om ni hade något önskeinlägg som ni ville att jag skulle göra. En av de önskningar som kom in var att ta del av något som ni kanske inte visste om mig. Himla kul önskan och i denna video presenterar jag 20 saker som ni (kanske) inte visste om mig.

 

Hoppas ni ska gilla videon ♥
(och PS, välj HD-kvalitét i spelaren)

 

 

Rekommenderade inlägg

30 kommentarer till “Önskeinlägg: 20 saker ni (kanske) inte visste om mig.

 1. Så kul fakta om dig!! Du är ju en så go människa!
  Och jag har också krokiga tår haha!
  Stor kram!

 2. Vad kul det va att se dej i din vardag och höra din röst! Jag har också alltid klockan på höger, och gaffel i höger. Krokig ringtå, och har klämt mitt högra långfinger i en dörr när jag va liten, nageln bröts upp från roten, så dom drog bort den😣 Hade tur för det växte ut en ny. Jo låten som spelas i bakgrunden gillade jag, försökt shazama den men fick ingen träff, vilken va det? Ha det gott!!

  1. Åh så häftigt att läsa att vi har så många likheter, kul!! 🙂
   Låtarna som spelas i bakgrunden är köpta från Epidemicsound.com och heter följande: ”Don’t Turn Off The Lights – Niklas Ahlström” samt ”Where U At – Tape Machines”. Sedan i bilen spelas också ”Remind me to Forget – Kygo”

 3. Så kul med vlogg! Riktigt härlig video och roligt tema med att få veta mer om dig 🙂 har läst din blogg väldigt länge och tycker att den är så bra, med en härlig blandning av allt möjligt. Vad är det för vloggar du brukar se på?

  1. Åh, tusen tack snälla du för fina ord 🙂
   Jag kollar främst på Vloggar från Jon Olsson och Janni Delér. Men brukar då och då även kolla Therese Lindgren, Molly Rustas, Bianca Ingrosso, Angelica Blick och Margaux Dietz 🙂

 4. Hej! Vilken kul vlogg!
  Inte så konstigt om det bara tar typ 2 minuter om man redan från början är så himla vacker!! Herregud… när jag börjar min sminkprocedur på morgonen, är det som att försöka styra rätt ansiktet på en ORCH!
  Håller med dig om jordgubbar och terapi!! Kram 😉

  1. Haha älskar liknelsen (även om jag inte tror att den är sann 😉 )
   Och ja, jordgubbar och terapi – två kalasbra saker i livet ♥ kram!

 5. Finfint att se dig!
  Och roligt med lite fakta..
  Men ett tips gällande deo, har du testat Rexona Maximum Protection deo som finns i en pappförpackning. Kostar typ 80 spänn.. Den funkar fint, har också testat en hel del!

 6. Tack för en mysig vlogg. Jag har också klockan på höger arm. Ha en härlig sommar med mycket jordgubbsfrossande och andra saker som gör Dig glad! Kram 😎🍓🍓🍓🍓🍓

  1. Heja oss höger-arms-klockbärare 🙂 Önskar även dig en fantastisk sommar fylld av jordgubbar och mycket härliga ting 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.