Den perfekta sommarlooken!

∼ Innehåller adlinks ∼

Randig klänning – HÄR / Solglasögon – HÄR / Sneakers – HÄR / Armband – HÄR / Örhängen – HÄR / Väska – HÄR 

 

Jag älskar kläder som, sommartid, fungerar lika bra en dag på kontoret som på grillkvällen och glassätandet på stan. Älskar! Och så älskar jag somriga, marina toner och kreationer som gärna får vara tillverkade i linne som andas. Köpte själv en superfin linnekjol från Mango här om dagen som jag ska visa er snart, så fin!

Hur som helst – kollaget ovan? Ja tack!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Den perfekta sommarlooken!

  1. Klänningen!!! Såå snygg och denna la jag till som favorit när jag surfade runt i förrgår (blev kläder till barnen i den beställningen.. får nog klicka hem denna). Ljuvlig till midsommar och resten av sommaren!

    Stor kram – ha en fin torsdag!

    1. Ja, den är SÅ snygg!! Klickade du hem den, i så fall: berätta gärna hur den var ”Real-life” sedan, sugen på att också klicka hem 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.