Vänner, uteservering och rosé.

 

(Bild nr 4 lånad från Malin)

 

Igår firade jag in ledig-dag-mitt-i-veckan genom att sitta på en uteservering tillsammans med Malin och Moa, dricka bubblande rosé, äta sötpotatis pommes, ta ikapp tid, planera spännande projekt och skratta tills smilgroparna värkte. Ungefär det bästa sättet jag kunde tänka mig att inleda 36 timmar av ledigt med.

Och idag? Idag har vi ju Nationaldag (hipp hipp hurra!) och jag klev upp tidigt för att tvätta några maskiner tvätt och sitta ute på balkongen och dricka morgonkaffe. Planerna för dagen är ännu oklara, men jag tänker att jag ska hinna med att sjunga nationalsången minst en gång och äta jordgubbstårta i alla fall. Fint det ♥ Hur firar ni idag?

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *