Getting ready for wedding.

 

 

Imorse efter morgonpromenad och två koppar kaffe på balkongen spenderade jag en timme i badrummet med tingeltangel, parfym, locktänger, hårspray och makeup. Även om jag är en person som inte har världens största intresse för just ”beauty” tycker jag ändå förberedelserna inför en speciell tillställning nästan är roligare än just tillställningen. Att få göra sig fin utan att stressa och samtidigt lyssna på hög musik och dansa med en locktång i handen och en kaffekopp i andra är fantastiskt!

 

Och nu? Nu har jag kört två timmar bil hem till mamma och vi fortsätter rasslandet med tingeltangel och moln av hårspray och parfym medan vi gör iordning oss inför dagens bröllop. Det är min bonussyster som ska gifta sig och utöver att fira brudparet ska jag även vara bröllopsfotograf och föreviga dem på bild. Så pepp på att fotografera (dock håller jag tummarna hårt just nu för att de där regnmolnen som jag ser håller sig borta)…

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *