Bröllopshelg ♥

 

 

Några bilder från det vackra bröllopet i lördags! Det var som sagt min bonussyster som gifte sig med hennes livs kärlek och det var ett fint firande ute på landsbygden bland åkrar, ängar och solsken. Håller just nu på att redigera bröllopsbilderna från dagen och det är bland det roligaste jag vet; att gå loss bland alla hundratals foton och sitta i timmar med redigering. Kreativt, terapeutiskt och alldeles fantastiskt roligt!

Älskar förresten den sista bilden på mig, syrran och mamma. Den fångar verkligen vårt rätta jag ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Bröllopshelg ♥

    1. Tack 🙂
      Jag brukar gå till Malin på Salong Lawli, men förra veckan gick jag till Maria på 45 Kvadrat. Fantastiska frisörer båda två 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *