God morgon Stockholm!

 

 

God morgon Stockholm och vilket fantastiskt sätt att starta dagen på! Solsken, finaste hotellrummet (bor på fantastiska HOTEL KUNG CARL) och roomservice i form av frukost på sängen. Magiskt!

 

Igår strosade vi gata upp och gata ner  i storstan (tror stegräknaren hamnade på 18.000 steg totalt). Vi besökte charmiga butiker, köpte lite sommarpresenter, åt god lunch på Mahalo och spenderade sedan den ljumma sommarkvällen med drinkar, uteservering och spanande på människor. Stockholm alltså, så härligt att vara här igen! Idag ska vi möta upp en vän till Emilie som bor i Stockholm och gå bananas på utbudet från Mr Cake. Sedan blir det lite mer strosande innan vi (såklart) kikar på VM-matchen och ikväll väntar middag och drinkar på en takterass.

Så häpp. Dags att hoppa ur morgonrocken och ta sig an den här dagen!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “God morgon Stockholm!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *