I annonssamarbete med Hotel Kung Carl

När man bor kungligt på Kung Carl.

 

 

Åh, tänk att jag redan saknar Stockholm. Saknar staden, det fina vädret (ösregn idag på västkusten) och känslan av semester. Och så saknar jag att bo på hotell. Vi bodde ju på fantastiska HOTEL KUNG CARL och där, om någonstans i Stockholm, bor man verkligen kungligt. Detta förstår man inte minst om man kikar deras magiska recensioner på TripAdvisor (LÄNK), brukar själv alltid kolla efter omdömen på TripAdvisor och har tidigare gäster gett ett gott betyg brukar det vara ett säkert kort.

Och på Kung Carl är det svårt (om inte omöjligt?) att inte ge ett gott betyg. Hotellet är fantastiskt vackert, utan att för den delen vara “snobbigt”. Här är personalen väldigt serviceminded och trevliga och det är alltid ett leende på läpparna från varje person som välkomnar en. Sådant tycker jag personligen gör så himla mycket! Att sedan rummen är fantastiskt vackra, frukosten helt enastående och läget helt perfekt gör att hotellet får ännu mer plus i kanten. Denna gången bodde vi på ett av hotellets nyrenoverade History-rum (rum 314 för er som undrar) där gammal charm bevarats och bidrar till elegans. Burspråket med sammetsgardiner och utsikt över Östermalms ståtliga byggnader i morgonljus gjorde att varje dag började fantastiskt. Vi passade dessutom på att beställa upp frukost på rummet (faktiskt första gången jag testade det) och blev väldigt positivt överraskade över mängden frukost (haha både jag och Emilie är matvrak). En himla mysig start på dagen att sitta i morgonrock och äta frukost i sängen medan man planerar dagens utflykter.

Hotellet har, utöver ovan nämnda fantastiska saker, också en väldigt mysig bar samt en takterass. Har hört att drinkarna i baren ska vara sagolikt goda, men tyvärr hann vi inte med någon drink på terassen denna gång utan jag tänker att jag sparar det till nästa vistelse. För till detta hotellet vill jag återigen tillbaka.

För er som missade första gången jag bodde här finns ytterligare bilder här (LÄNK).

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “När man bor kungligt på Kung Carl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *