Sankt Jörgen Park Resort – Poolside Lounge.

 

 

Men alltså ÅH vilken fantastisk semesterdag jag haft idag! På sommarens kanske varmaste dag hade jag ställt klockan tidigt och strax efter att den passerat 7 hämtade jag upp Emilie och vi åkte ned mot Göteborg, till Sankt Jörgen Park Resort. Där mötte vi upp fina, fina Johannes som jag inte träffat på 4 år, men vars återseende var både kärt, roligt och fantastiskt!

 

 

Vi började morgonen med ett träningspass på anläggningens gym och därefter intog vi hälsofrukost i solen och pratade i munnarna på varandra för att ha möjlighet att hinna ta ikapp allt som hänt sedan sist. Och oj vad saker som hänt! Så himla roligt dock att efter 4 år ifrån varandra så kändes det som om det var igår vi sågs – är inte det en underbar känsla?! Efter frukost bytte vi sedan om till badkläder och gick ut på resortens Poolside Lounge. Utomhusdelen är nybyggd för i år och Sankt Jörgen har gjort det så himla bra där solstolar står uppradade mellan poolerna och där gott om sittplatser finns såväl i solsken som skugga och där du kan köpa drinkar och färsk frukt vid baren utomhus, eller hälsosmoothies och rawfood-snacks inomhus i kafét. Vi placerade oss på sängarna i solen och trots att klockan inte ens slagit 10 var det stekande hett i solen. Så vi varvade att ligga stilla med att simma i poolen och svalka oss med isvatten. Stundtals kändes det verkligen som om vi befann oss vid Medelhavet då de kritvita väggarna, palmerna, den klarblå himmel och det kristallklara poolvattnet gjorde att man fick känslan av Grekland snarare än Sverige. Otroligt härligt! Att klientelet som var på SPA:t också var skötsamma vuxna istället för spralliga barn eller gapande tonåringar var också det en stor bonus.

 

Till lunch så intog vi restaurangens veganska buffé (galet god mat!) och lagom till eftermiddagskaffet kände vi nog alla tre att solen tagit lite väl styggt så vi satt en stund i skuggan och summerade livet ytterligare innan det var dags för kramar, hejdå och vi-ses-snart-igen.

 

Och nu? Nu är jag precis hemkommen och är lycklig i både kropp och hjärta efter en dag med sol, bad, favoritmänniskor och hälsosam mat. Älskade människor och semester!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Sankt Jörgen Park Resort – Poolside Lounge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *