I annonssamarbete med Confident Living

Kärlek till helgens cocktail och till rabattkoden hos Confident Living.

 

 

Igår ville jag fira fredag med något festligt och då jag är en person som älskar mat och dryck brukar firanden för mig ofta innehålla något gott på tallriken och i glasen. Igår skippade jag vinet till maten och gjorde istället en cocktail som fördrink. Och ja, att sippa på något iskallt (med eller utan alkohol) i ett vackert glas i sommarvärmen gör verkligen att man får firar-känslor i hela kroppen!

Och på tal om en bra känsla i kroppen – ni kommer väl ihåg att ni till och med måndag kan utnyttja rabattkoden ANNASTORM21 för att få 21% rabatt hos CONFIDENT LIVING?! Den magiska koden som är en del av firandet; Confident Weekend, gäller allt på sajten och där finns verkligen hur mycket fint som helst. Min nya favoritspegel från House Doctor kommer därifrån (LÄNK) och jag tycker fasligt mycket om den då den fungerar såväl som ”centerpiece” åt rummet och gör att lägenheten ser större ut. Två väldigt bra saker, med andra ord. Så vill du också unna dig något nytt, men till ett rabatterat pris – besök då sajten redan idag (LÄNK) och Happy Shopping!

Receptet på helgens drink (White Lady) – 1 glas:

4 cl gin
3 cl Cointreau
3 cl pressad citron
2 cl sockerlag
äggvita

Blanda ingredienserna i en shaker och skaka först utan is, därefter med is. Gnid glasets kant med citron och doppa därefter i socker. Sila upp drinken i glaset.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Kärlek till helgens cocktail och till rabattkoden hos Confident Living.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *