15 frågor och svar.

 

 

Har du något smeknamn? Nej, faktiskt inte. Har heller aldrig haft och ska vara ärlig tycker jag det är lite tråkigt. Tycker det är helfestligt med udda smeknamn där det ligger någon (oftast) långsökt förklaring bakom. Men hey, kanske är det inte för sent för smeknamn?

Har du något konstigt du alltid behöver göra? Stretcha ryggen och göra lite knäböj och annat som pausgympa på kontoret. Tror ibland min kollega tycker jag är världens konstigaste när jag ligger på rygg inne på vårt gemensamma kontor och stretchar.

Andra måsten? Borsta tänderna innan frukost, aldrig efter. Räknas det?

Några lyxvanor? Inte vad jag kan komma på. Vill dock gärna köpa färska bär året runt (så gott!) men funderar på om det är ett dåligt val för miljön…

När ingen ser, vad gör du då? Skruvar upp musiken och dansar i lägenheten tills jag är helt svettig. Tror fasen det är bättre än (nästan) vilket träningspass som helst, och SÅ roligt dessutom.

Vad stör du dig på hos andra? Folk som avbokar i sista minuten, eller när folk inte är ärliga eller uppriktiga. Vill ha raka svar.

Vad är din sämsta sida? Att jag i kärleksrelationer har ganska låg självkänsla.

Vad är din bästa sida? Mitt starka självförtroende och drivkraft. Jag klarar allt. Sedan hoppas jag också att människor tycker jag är snäll, omtänksam och givmild.

Vilken sida av sängen sover du på? Har en 120cm säng, så sover nog mest lite överallt i den.

Vad gillar du för filmer? Just nu är jag inne på romantiska draman (tänk filmer av Nicholas Sparks). Men älskar också action och dokumentärer.

Gråter du ofta? Ja. Speciellt efter separationen med F. Tycker det är befriande för själen att gråta. Mår ofta bättre efter det.

Finns det något du säger åt andra att göra men inte gör själv? Att ta tag i jobbiga saker/telefonsamtal direkt och inte dra ut på det. Haha så kommer jag på mig själv med att inte ha ringt det där samtalet på 5 dagar.

Vad sjunger du när du står i duschen? Oooh, allt möjligt! Från Britney Spears och John Farnham till Kanye West och Jess Glynne.

Vad ser du fram emot mest just nu? Min och Linns tjejweekend i Karlstad. Så fantastiskt roligt att få spendera fredag-lördag med min bästa vän.

Vilken maträtt är din favorit? Kanske den svåraste frågan av dem alla. Jag ÄLSKAR all sorts mat och att bara välja en maträtt är helt omöjlig. Men en utav mina favoriträtter är torskrygg, betor, potatis, brynt smör, kapris och riven pepparrot. Gud så gott.

 

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “15 frågor och svar.

  1. Vilken snygg klänning/blus du har på bilden. Var hittar man den?
    Tack för trevlig och underhållande läsning i din blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *