Att se fram emot Karlstad (och 36 timmar med min bästa)

 

 

Hej och god morgon fredag! Idag vaknade jag pigg, utvilad och glad. Är så himla pepp inför dagens tripp till Karlstad där jag ska möta upp Linn och vi ska spendera 36 timmar tillsammans bara hon och jag. Vi bokade ju denna miniweekend till Karlstad för att vi skulle se Hanna & Amanda’s show (fredagspodden) och tänkte att vi i samband med det skulle ha lite minisemester. Showen blev dessvärre inställd (för få sålda biljetter) men istället för att gråta över det som inte blir och avboka vistelsen så ska vi istället satsa på bästa möjliga. Så fredag-lördag ser jag fram emot att spendera egentid med Linn för första gången sedan hon blev mamma. Vi ska äta på mysiga restauranger, dricka drinkar, kaffe och äta minst två bakverk under vår vistelse. Och så ska vi strosa i butiker och planera framtiden. Åh, som jag längtar!

Men först; lite morgonjobb hemma. Kl 9 kommer nämligen en hantverkare och kikar på köket så jag jobbar hemifrån fram tills att allt är klart och åker sedan till kontoret några timmar.

Happy friday, hörni!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *