Smultronställen – Artisan Bread & Moio Store.

 

 

Och så var jag hemma från Karlstad. Hemma från 36 helt magiska timmar tillsammans med min tvillingsyster och bästa vän. Det kändes som evigheter vi hittade på något, bara hon och jag, så därför var denna resa både efterlängtad och välbehövlig. 36 timmar av konstant snattrande, skratt, dansande på hotellrummet, fotograferande, god mat, kaffestunder och glädje. Det finns ingen annan person i världen som jag älskar att umgås med så mycket som Linn och de här 36 timmarna som jag har bakom mig kommer jag leva länge på ♥

 

Under vår vistelse i Karlstad så hann vi med att göra precis allt vi tycker om. Shoppa, äta god mat, fika, se mysiga platser och vända näsan mot solen. Två ställen som vi besökte fick jag tips om via Instagram och det var bageriet ARTISAN BREAD och butiken MOIO STORE som båda ligger i området Kasernhöjden i Karlstad. Bageriet har jag besökt en gång tidigare och deras kanelbullar alltså… DÖR så goda! Bageriet är otroligt charmigt, rustikt och utöver att servera världens godaste bullar kan man även dricka supergott kaffe och köpa med sig bröd härifrån. Butiken ligger mittemot bageriet och alltså, jag älskar denna typen av butiker. Där vacker inredning blandas med färska blommor och ljuvliga doftljus. Skulle nog kunna köpt med mig prick allt från butiken hem – så många vackra saker. De stora lerkrusen alltså, h-e-r-r-e-g-u-d så vackra! Dock har jag ju begränsat med utrymme i min lilla lägenhet, så det enda som fick följa med hem denna gång var ett vackert träfat. Men alltså, är ni i Karlstad så missa för guds skull inte en tur till Kasernhöjden. Gott fika och charmig inredning i sitt bästa format.

 

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Smultronställen – Artisan Bread & Moio Store.

    1. Åh, tack snälla du!
      Min syster köpte kjolen för någon månad sedan, märket är ONLY så den kanske säljs online någonstans? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.