Färsk pasta med grönkål, bacon och bondbönor.

 

 

Igår firade jag in helgen med en långpromenad tillsammans med Emilie. När jag sedan kom hem skruvade jag upp musiken, drack iskallt vitt vin ur immiga glas och lagade färsk pasta till middag. Tidigare i veckan handlade jag en massa närproducerade grönsaker från lokala gårdar och pastan igår innehöll både bondbönor och grönkål från detta. Även vitlök, bacon, en skvätt grädde och salladslök gjorde pastan sällskap och resultatet blev helt sinnessjukt gott.

 

Idag då? Jag ställde klockan tidigt och startade dagen med en promenad, följt av gofrukost och paketinslagning. Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Skövde. Idag vankas det nämligen namngivning för lille T och jag ser SÅ mycket fram emot att kramas med alla jag tycker om.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Färsk pasta med grönkål, bacon och bondbönor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *