6 månader.

 

 

Tänk, idag är det på dagen 6 månaders sedan du sade orden ”det fungerar inte längre” och mitt hjärta gick sönder och hela min värld rasade. 6 månader. En tid som känns som ett helt liv men samtidigt också bara några få sekunder. Idag, då jag kommit en bra bit ut på andra sidan vet jag hur det känns att leva igen. Men den där snöiga söndagen i mars? Då tog du ifrån mig allt.
 
Tänker ändå att det är en himla tur att man lär sig något på vägen. Att man kan dra lärdom, växa som människa och utvecklas. Jag har, genom reflektion och terapi, lärt mig otroligt mycket om mig själv genom denna resa och är tacksam över de fina människor jag får lov att omge mig kring, att kalla för vänner och familj. Att vara med om prövningar i livet gör ont på så många plan att det är svårt att beskriva med ord. Men jag väljer att tro att man kan dra lärdom av det som sker. Göra om göra rätt. Och jag tror att jag är på god väg.

 

 

10 kommentarer till “6 månader.

  1. Massa kramar! Sånt därär så jobbigt, hela mitt liv rasade för ett par år sen när han som jag trodde var Han med stort H kom hem och gjorde slut, bara några månader efter att vi köpt hus och startar företag. Jag var helt förkrossad i ett halvår, grät, grät och grät – och lärde mig massor om mig själv. Tufft men nödvändigt och nu har jag världens mest underbara sambo.

  2. Fint och gripande! Och visst har du rätt, man överlever, lever och lär sig. Men ont gör det!

    Du har varit en inspiration för mig som inte går igenom riktigt samma sak men ändå något svårt, du påminner mig om att även jag mår bäst av att fortsätta äta, pyssla om mig själv, åka på utflykter och ja, leva. Kanske inte just i stunden men på lite längre sikt.

    Stor kram till dig!

  3. Fint skrivet av Monika. Precis så är det. Du kommer att må bra igen, även om det är svårt att tro det just när det händer. Någonstans därute finns ”den rätte” som väntar på sin toppentjej! Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg