Kärleken till ett sidobord och en exklusiv rabattkod hos Confident Living

 

 

Jag har ju, sedan en tid tillbaka, ett samarbete med CONFIDENT LIVING. Får ofta frågor kring hur jag väljer mina samarbetspartners och jag brukar alltid gå efter två tumregler. Den första är att samarbetspartnern ska vara ett varumärke/koncept som jag själv står för. Och det andra är att jag alltid försöker dela med mig av bra erbjudanden från mina samarbetspartners till er läsare. Och Confident Living? Ja, de får full pott på båda mina kriterier.

Nu, mellan 27/9-1/10 kör de återigen på det fantastiska konceptet #confidentweekend där de har 20% rabatt på möbler, inredning och belysning och ni? Ni får ytterligare rabatt, nämligen 21% om ni anger rabattkoden ANNASTORM21. Den exklusiva rabattkoden gäller hela sortimentet, alltså även nedsatta varor. HUR bra?! Hade jag varit er hade jag passat på att unna mig något snyggt till hemmet, eller varför inte redan nu passa på att köpa lite julklappar? Perfekt att kunna ge bort något riktigt fint, men som ni sparat in lite pengar på att köpa. Win-win, liksom.

Själv passade jag på att införskaffa mig två nya saker. Ett utmärkt sidobord och en stilren ljusstake. Sidobordet, som du hittar HÄR, står just nu i vardagsrummet och fungerar som både avlastningsbord och ett bord för vackra stilleben. Gillar verkligen designen och att bordet är i metall istället för trä – det passar bättre in i min inredning. Just nu fungerar det också som nattduksbord då det är placerat bredvid sängen. Perfekt när man kan kombinera en möbel till flera användningsområden. Och ljusstaken då, hur fin? Ljusstaken hittar du HÄR och jag älskar att ljuset står stadigt i behållaren med hjälp av den lilla ”metallpiggen” som man sticker ned ljuset på. Nu när mörkret faller allt tidigare på kvällarna är det perfekt att tända ljus och få en mysfaktor i hemmet.

 

Så ja, passa på att kika in på Confident Livings hemsida HÄR och ta del av erbjudandet i helgen. Även den runda spegeln från House Doctor finns hos Confitent Living (HÄR). Om ni köper något fint, skriv gärna en kommentar till mig – alltid så roligt att veta vad ni fyndar – kanske kan ni ge mig lite inspiration till nya ting ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Kärleken till ett sidobord och en exklusiv rabattkod hos Confident Living

  1. Finfint erbjudande och finfin blogg, men det går inte att fylla i två rabattkoder så två värdekoder låter toppen men funkar inte i praktiken 😔

    1. Hej Outi,
      Rabattkoden går inte att kombinera med andra rabattkoder. Rabattkoden som de själva använder sig av (confidentweekend) ger 20% rabatt medan ANNASTORMPHOTO ger 21%. Så alltså en egen rabattkod, ingen kombination 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.