Den Lilla Krogen.

 

 

Igår var ju jag och syrran ute på stan för Wine&Dine. Och alltså, oj vilken fantastisk kväll! Utöver att få egentid med världens bästa syster och kunna avverka samtal efter samtal och kikna av skratt så åt vi också vansinnigt god mat. DEN LILLA KROGEN i Skövde är verkligen en fantastisk restaurang. Närproducerade råvaror och en meny uppdaterad efter säsong håller såväl gäster som kockar nyfikna och det är en magisk upplevelse för oss Foodies. Vi började med ett glas rött och delade på lite lantchips med tryffelmajo, sedan åt jag Ekologisk fjällko från en lokal gård serverad med pumpakräm, picklad pumpa, Karl-Johan svamp, bakad jordärtskocka och rostad jordärtskockasky. Ni hör ju. Magiskt! Syrran åt ryggbiff som var minst lika god och till efterrätt delade vi på bakad vaniljcrème serverad med hjortronkompott, hjortornsorbet och saltrostat havre. Mums! Vi befann oss minst sagt i mathimlen efter denna 3-rätters när vi tog taxi hem och konstaterade att vi haft en fantastisk fredagskväll.

Nu då? Nu har vi lördag och efter morgonmys med Tage och grötfrukost så ska vi nu ge oss ut i det fina höstvädret för långpromenad. Hoppas du får en härlig lördag!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Den Lilla Krogen.

  1. Vad kul att ni åt på den lilla krogen. Min son jobbar där. Han är från Kalmar men bor i Skövde då hans tjej är från Skövde. Vi åker nog till skövde nästa helg då blir det nog ett besök på den lilla krogen. Läser ofta din blogg gillar din livstil och alla mysiga matställen du tipsar om. Ha en fortsatt bra helg/ kram Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.