Off to Prague.

 

Jag och Emilie i Palma 2016

 

Dåså, då är väskorna packade, flygnerverna infunna och peppen total. Om några minuter ska jag hämta upp Emilie och sedan ska vi köra mot flygplatsen och åka på semester! 3 nätter i Prag tillsammans med min favorittjej och jag ser vansinnigt mycket fram emot tid tillsammans med henne, kullerstensstrosande, shopping och kopiösa mängder god mat. Haha, jag har likt en äkta foodie skapat en ”food-guide” till vår Prag-resa och redan i förväg har vi gjort lite bordsreservationer. Att äta gott och uppleva mat på semestern är bland det vi båda prioriterar högst och jag är så glad över att kunna kombinera två av mina favoritintressen (mat och resa) med en likasinnad.

Så japp. Om en stund flyger vi till Prag. Jag har faktiskt valt att lämna datorn hemma denna resa. Har dock tidsinställt lite inlägg åt er här på bloggen och kommer berätta om allt och visa hundratals bilder från vår resa när vi kommit hem. Men vill ni följa med live till Prag? Då följer ni mig enklast på Instagram (@annastormphoto).

 

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Off to Prague.

  1. Håller med, matupplevelsen är minst halva nöjet med att resa! Dela gärna med dig av din food-guide om du vill, tar gärna tips på bra mat i Prag 🙂 Ha en fantastisk resa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *