Prag ♥

 

 

Hej på er! Denna gången återigen hemma på västkusten efter en helt MAGISK resa till Prag. Alltså, jag vet knappt vart jag ska börja – hela resan har varit så himla fantastisk. Maten, sällskapet, staden, vädret, miljön, människorna, skratten, kaffet, den bubbliga champagnen och bara det faktum över att ha haft semester i några dagar utan ett enda bekymmer i världen. Prag är verkligen en fantastisk stad och jag kan verkligen rekommendera alla att åka dit. Jag kommer bombardera er med bilder och anekdoter från vår resa och jag kommer även att sätta ihop en Prag-Guide om någon utav er vill läsa min tips.

 

Men nu? Nu får jag strax besök av världens bästa syster. 24 timmar med underbart sällskap får semestern att liksom kännas längre ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Prag ♥

  1. Jag läser din blogg regelbundet men brukar inte kommentera. Men nu måste jag! Vilka fantastiska bilder du tar! Du är verkligen en skicklig fotograf och hade jag inte redan gift mig så skulle jag anlitat dig som fotograf till mitt bröllop 😊.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *