Är tiderna för bara ben över för denna säsong?

 

Klänning – Ellos (LÄNK) / Väska – GeKås / Skor köpta i Prag

 

Huh, hade ni också det svinkallt i helgen? Såg att den första snön kommit på många platser i Sverige. I Uddevalla klarade vi oss från vitt puder på marken, men isande vindar och minusgrader gjorde att det helt plötsligt kändes ganska avlägset med bara ben och #BadaÅretRuntJAO. Haha kan ju inte säga att jag är suuuupersugen på att bada i havet nu. Men redan i slutet på veckan ser temperaturen ut att stiga uppemot 12 grader och jag tänker att jag passar på att ta november månads dopp då, hehe.

 

Hur som helst. En favorit-outfit ovan som jag burit flera dagar under hösten. Men kanske är det dags för denna att hängas längre in i garderoben nu i väntan på varmare tider?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg