När man andas in mängder av frisk luft.

 

 

Det finns få saker som jag uppskattar lika mycket som att få andas in mängder av frisk luft och spendera tid ute i naturen. Därför försöker jag ta tillvara på det så mycket som möjligt på helgerna nu under vintermånaderna. Att promenera i dagsljus är ju ofantligt mycket trevligare än att promenera i mörkret och på vardagarna är det numera mörkt när jag slutar jobbet så därför tar jag gärna flera promenader under helgerna. Som nu i helgen, exempelvis. Då tog vi hela 3 promenader på lördagen och 2 promenader på söndagen. Så himla skön luft ute och det blir ju en del barnvagnspromenader för syrran då Tage älskar att sova i vagnen och andas in frisk luft, även han.

Och ska man vara ute i naturen såhär års krävs det ju kläder efter väder. Jag har flera olika jackor hemma som lämpar sig för olika väderförhållanden och temperaturer. Det senaste tillskottet är denna svarta jacka från RIDESTORE. Det jag älskar med denna jackan är att den är skapad för vinterförhållanden och aktiviteter. Att välja en skidjacka till vinterpromenaden är genialt. Denna skidjacka är såväl vindtät som vattentät och speciellt utformad för fysisk aktivitet, vilket gör att man kan svettas hur mycket som helst utan att det blir obehagligt. Vet inte hur många jackor jag haft genom åren där jackan inte andats för fem öre utan när man blir svettig är det som att någon hällt 1 liter vatten innanför jackan. Usch! Men med denna? Denna kan jag gå svettiga promenader i utan att bli det minsta blöt om ryggen. Perfekt! Speciellt för mig som typ blir svettig av att bara promenera fram till matbutiken i stan. Jackan är också väldigt praktisk med en mängd olika fickor och innerfack för telefoner, nycklar etc. samt att den har en stor luva att fälla upp om det skulle snöa eller regna på promenaden.  Invigde jackan i helgen (som också verkar få tumme upp av Tage) och ser fram emot fler promenader med denna i vinter.

 

 

4 kommentarer till “När man andas in mängder av frisk luft.

  1. Åh, jackan i all ära, men hur go’ är inte lille Tage!? Lyckost dig som får pussa en så’n liten kind! Verkar klart mysigare än att bada i november! Brrr☃️☃️

    1. Tack! Jackan är normal i storleken, men ganska rymlig. Jag är normalt en strl M och valde M på denna jacka och den är perfekt – rymlig och gott om plats under för att röra sig och om man vill ha en tjockare tröja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg