Vackra vyer.

 

 

Då hantverkarna dyker upp hemma hos mig strax innan kl 7 på morgonen så ser jag till att ha lämnat lägenheten och åkt till kontoret innan dess. Det gör att jag skjuter lite på arbetstiderna och har alltså möjlighet att sluta lite tidigare och hinna få lite dagsljus. Som idag. Då tog jag en långpromenad direkt efter jobbet och ljuset var magiskt – ni ser ju själva på bilden!

 

När jag sedan kom hem gick jag runt och åh:ade och ah:ade över var världens bästa hantverkare åstadkommit. Alltså, wow! Proffsigare och hjälpsammare gäng får man leta efter! Kommer visa massa Före- och Efterbilder när köket är klart, men alltså – oj så bra det blir ♥ Sedan har jag värmt lite färdigmat i mikron (äter aldrig det annars, så känns nästan lite lyxigt, haha) och sett på en serie. Nu ska jag strax studsa i säng!

 

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Vackra vyer.

  1. Wow! Vilken underbart vacker promenadväg! Fantastiskt foto!
    Spännande med köket! Alltid gillat när det ”byggs” – blir lika imponerad som du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *