I annonssamarbete med KitchenTime

God morgon söndag.

 

 

God morgon söndag! Vi har precis startat denna söndagsmorgon med gemensam frukost hemma hos mamma, så himla mysigt. Extra mysigt är också att det fallit lite snö under natten så denna söndagsmorgon kändes nästan som julafton. Bästa! Om en stund ska vi klä på oss och ge oss iväg för morgonpromenad i den krispiga luften. Men innan dess vill jag passa på att slå ett slag för KITCHENTIME’S fortsatta Black Weekend som pågår till och med imorgon. Såväl skålarna som glasen (LÄNK) på bilden kommer från deras sida och är perfekta julklappar.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “God morgon söndag.

  1. Det låter som en mysig dag! Jag har en fråga som rör något helt annat: vad är det för märke på dina glasögon? Har du flera olika?
    Jag var nämligen hos optikern i veckan och ska för första gången bli med glasögon… Tycker du är så fin i det närmaste, tacksam för svar. 😊

    1. Åh så spännande och kul med glasögon 🙂
      Jag har bara 1 par ”vanliga” (men flera olika solbrillor). Mina vanliga glasögon köpte jag på Synsam och märket är Gucci. Lycka till i jakten på glasögonen – det är ju så himla kul att prova massa bågar 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *