Julpyssel hos Nisses Växter

 

 

Igår stod julpyssel på NISSES VÄXTER på schemat och kvällen till ära var det dags att binda kransar. Vi var 40 stycken pysselsugna som anmält oss till denna kväll och först väntade en genomgång kring hur man på bästa sätt binder en vacker krans. Sedan fick vi gå loss på gran, buxbom och andra kvistar och dekoration för att skapa en så vacker krans vi bara kunde. Och alltså, jag älskar det där! Att få vara kreativ med händerna och skapa något fysiskt. Att försöka lägga prestationsnerverna och tävlingsandan lite åt sidan och inte tänka att jag ska göra en perfekt krans (haha har ofta höga krav på mitt pyssel) utan att bara få leka sig fram. Och oj så kul det var! Jag gick loss på grönt, pynt i brons och guld och drack kaffe, glögg och åt pepparkakor för fulla muggar. Drygt 2 timmar senare hade jag mitt mästerverk färdigt och kände mig riktigt nöjd. Men oavsett slutresultat så var det en fantastiskt kreativ och härlig kväll. Perfekt uppladdning för julpeppen!

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Julpyssel hos Nisses Växter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *