I annonssamarbete med Confident Living

Julklappstips och rabattkod från Confident Living.

 

 

Äntligen, äntligen, äntligen är det sista med köket färdigt! Så skönt att ha fått städa undan slipdamm, målarburkar, kladdiga penslar och maskeringstejp. Nu kan jag verkligen dekorera och plocka fram lite julpynt. Införskaffade dessa förvaringskorgar (LÄNK) nyligen från CONFIDENT LIVING som jag ska fylla med vackra och nödvändiga ting så som kockböcker, magasin och räkningar. Just nu står de placerade på golvet men tror att jag vill hänga upp dem på väggen. Förvaring är ju alltid välkommet (oavsett storlek på hemmet) och dessa korgar är ett perfekt julklappstips. Nu under helgen kör de dessutom ”Confident Weekends” där de har 20% på möbler, inredning och belysning och i samband med dem har jag en exklusiv rabattkod som ger 21% rabatt på dessa kategorier. Koden är ANNASTORM21 och gäller till och med 10:e december. Så har ni fortfarande lite julklappar kvar att köpa? Passa då på att köpa något fint under helgen och samtidigt spara lite pengar. Utöver dessa korgar kan jag också tipsa om denna bordslampa (LÄNK) och denna kruka/vas (LÄNK). Två saker i alla fall jag hade blivit glad av att hitta under granen.

 

Se hela sortimentet HÄR. Happy Friday och Happy Shopping!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *