Tillbaka som chefredaktör.

 

 

Hörni – en rolig nyhet: Jag är tillbaka som Chefredaktör på Bröllopsmagasinet!

 

Som ni vet så valde jag ju att ta tjänstledigt från magasinet och började ett nytt jobb den 1 mars 2018. Ett nytt, spännande jobb som Social Media Manager och ett jobb som lärt mig otroligt mycket. När tjänstledigheten från Bröllopsmagasinet sedan gick ut i september valde jag att jobba lite extra för dem och under hösten har jag därför (totalt sett) haft 4 olika jobb. Heltid som Social Media Manager. Deltid som chefredaktör för Bröllopsmagasinet samt att jag roddat runt mina egna två bolag. Med andra ord: jag har haft fullt upp.

 

Så i december grubblade jag mycket på framtiden och hur den skulle se ut. Jag visste att jag inte orkade med samma tempo som under hösten och jag visste också att jag ville jobba med något som jag tycker är 100% fantastiskt. Att jobba som chefredaktör för Bröllopsmagasinet är slitsamt, men det är också typ världens roligaste jobb och rollen som projektledare passar mig perfekt! Så från och med idag är jag tillbaka som chefredaktör. Kommer jobba 80% med det och sedan ägna resterande tid åt mina egna två bolag. En kombination och en mix som känns helrätt! Detta innebär att jag får pyssla med allt som jag tycker är roligt 100% av min arbetstid (och ja – även fritid (bloggen tar ju upp lite tid varje dag)). Ett beslut som känns både bra i mage och huvud. Win Win, liksom.

 

Så ja – det kanske kommer dyka upp lite mer bröllopsrelaterat innehåll på bloggen framöver och ja, då vet ni anledningen till varför. Puss!

 

 

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “Tillbaka som chefredaktör.

  1. GRATTIS kommer att passa dig perfekt, fast jag inte känner dig mer än från bloggen.
    Lycka till och jag ser framemot alla bilder.
    kram Stina

  2. Så roligt! Jag och min fästman ska gifta oss i juni, så jag läser Bröllopsmagasinet från pärm till pärm, så många bra tips och fina bilder, du gjorde ett väldigt bra jobb! När kommer nästa nummer?

    1. Åh så roligt – grattis till det kommande bröllopet! Glad att du gillar magasinet 🙂 Nästa magisk skickas på tryck om 1 vecka så den kommer vara ute i butik i slutet av februari. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *