Nya fotpallen + rabattkod hos Confident Living.

 


 

Hej o glad söndagskväll fina ni! Har ni en fin söndag? Jag hoppas det. Själv har jag spenderat söndagen på massa olika sätt. Morgonmys med Tage, ett jobbmöte på förmiddagen, lunch med Linn & Mikael och sedan bilkörning hem till västkusten i snökaos. Hemma väntade ett besök på gymmet, veckohandling och matlagning innan jag nu landat i soffan. Sitter med ryggen bakåtlutat och fötterna uppe på min nya fotpall (LÄNK). Fotpall alltså, kanske ett pensionärstecken, men oj så trevligt – ändå!

Och fotpallen är ju inköpt hos bästa CONFIDENT LIVING som denna låghelg (till och med imorgon) erbjuder 21% på hela sortimentet om du anger rabattkoden STORM21. Hur bra?! Jag är exempelvis sugen på att klicka hem detta bäddset (LÄNK), denna matta (LÄNK) eller denna kruka (LÄNK). Vad är du sugen på?

 

Hitta hela utbudet HÄR och glöm inte rabattkoden om du vill fynda. Puss!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg