Work from home.


 

Idag arbetar jag hemifrån med mina egna bolag. Har ju två egna bolag som ni kanske vet. ANNA STORM PHOTO där jag sköter alla uppdrag jag får in via bloggen. Det kan handla om samarbeten, produktfotograferingar, produktrecensioner och så vidare. Och det är även under detta bolag som jag gör mina bröllopsfotograferingar. Har några fotograferingar bokade under 2019, men än finns några lediga datum. Intresserad? Släng iväg ett mail till anna-storm@live.se. Det andra bolaget, INSPO EVENT & PR (som jag driver med 4 andra tjejer), arrangerar jag event, fotograferar och bygger hemsidor och gör andra (mindre) grafiska produktioner.

 

Så idag? Idag planerar lite samarbete till bloggen, redigerar bilder och dricker kaffe. Och så ska jag strax iväg med Jessica (som jag driver INSPO med) för ett möte och fotografering ute hos kund. Vi hörs lite senare, fina ni!

 

 

1 kommentar till “Work from home.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg