Tvillingar – telepatisk förmåga?

 

 

Hej hej hallå på er finniga! Har ni haft en härlig torsdag? Det har minsann jag haft. Denna veckodag har jag arbetat hemma med mina egna bolag och jag har fått otroligt mycket gjort idag, väldigt effektivt. Men utöver att enbart sitta framför datorn och i telefonsamtal har jag också hunnit med en långpromenad och kommit upp i 12.000 steg (lite nördig där, håller koll på mina steg varje dag), druckit kaffe, ätit kanelbullar och städat i lägenheten. Älskar dessa dagar och variationen det skapar i arbetslivet.

 

Hur som helst, över till något annat. Imorse skickade syrran en länk från min bloggkollega Emma (LÄNK) och bad mig göra testet hon publicerat. Sagt och gjort, jag gjorde testet och skrev ned det första jag kom och tänka på under varje fråga och skickade sedan svaren till henne. Och vet ni? Hon hade skrivit i princip identiska svar som jag, alltså ordagrant likadant. Är det inte sjukt?! Många undrar om man som tvilling besitter någon slags telepatisk förmåga. Om man tänker likadant. Om man tycker om samma saker, ogillar samma saker och drömmer samma saker. Och vet ni? Det gör man faktiskt. Nu vet jag ju dock inte vad det beror på. Om det är något medfött, övernaturligt eller om det helt enkelt bara är resultatet av att ha vuxit upp så nära en människa att det ibland känns som om man delar samma själ. Svaret lär vi nog aldrig få reda på, men insikten av HUR identiska jag och syrran är förvånar till och med mig ibland. Och vet ni? Jag älskar det!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Tvillingar – telepatisk förmåga?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *