Sniph perfumes – contains your new memories.

 

Förra veckan klickade jag hem en ny parfym. Behövde en parfym i resestorlek och tycker att parfymerna från
 
SNIPH
är så himla fina i sina läderetui. Jag gillar också att dofterna inte är de klassiska som man kan hitta hos vanliga återförsäljare av parfymer utan dofterna som finns här är exklusiva och unika. Jag gjorde deras ”dofttest” och fick fram ett förslag på en parfym som skulle passa mig baserat på tidigare parfymer jag gillar och min personlighet. Denna (LÄNK) parfymen var det som valdes ut och jag gick helt på spontanitet och klickade hem den. Och doften? Herregud så god! Den doftar såväl citrus som nyklippt gräs i morgondagg och liljekonvalj. Fördelen med dessa parfymer är också att man behöver applicera en otroligt liten mängd för att det ändå ska dofta ljuvligt.

Parfymerna går att klicka hem i originalstorlek eller dessa 8ml förpackningar (perfekta för handväskan eller weekendresan) och du kan dessutom prenumerera på parfymer från Sniph och på så sätt få en ny parfym hemskickad varje månad. Perfekt för dig som gillar att testa nya dofter! Och alltså, den slogan som var på förpackningen kunde ju inte passat mig bättre. ”Contain your new memories” är verkligen vad parfym är för mig. Ser fram emot att packa med mig denna till Paris och minnas tillbaka på resan varje gång jag doftar på parfymen i efterhand.

 

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Sniph perfumes – contains your new memories.

  1. Hej Anna! Har inte varit här på ett tag; måste därför fråga: arbetar du heltid som chefredaktör igen? Trodde du slutade för att jobba mer med marknadsföring för din hemkommun? Hälsningar Hanna

    1. Hej Hanna! Ja, det stämmer att jag är tillbaka som chefredaktör på Bröllopsmagasinet. Saknade det kreativa yrket 🙂
      Jobbar 80% på Bröllopsmagasinet och 20% hemifrån med mina egna bolag. En perfekt mix 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *