Kafé Magasinet.

 


 

Hej på er och glad fredag! Denna fredag tillbringar jag i Göteborg och under förmiddagen träffade jag en av mina äldsta barndomsvänner, Linus, som bor i Göteborg sedan ett par år tillbaka. Linus är pappaledig åt hans lilla dotter så vi passade på att hänga några timmar på förmiddagen. Vi började med en fika på charmiga KAFÈ MAGASINET. Har ni varit där? Jag var där för något år sedan och förälskade mig i stället redan då. Och nu när de byggt in uteplatsen som ett växthus är det om möjligt ännu trevligare. Utomlandskänsla i april, liksom. Vi drack kaffe, åt kärleksmums och pratade ikapp om livet. Sedan tog vi båten till Eriksberg och promenerade i solen innan vi avslutade med lunch på en fiskerestaurang. Himla trevlig start på helgen, om jag får säga det själv. Nu? Dags att beta av några mail och sedan ska jag ge mig ut igen.

 

Hoppas du får en fin fredag ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Kafé Magasinet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *